Het Cambridge Weight Plan Stappenplan

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Met de hulp, adviezen en coaching van je eigen consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Afvallen
Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012).

Van diëten naar eten
Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.

Bewust worden
In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Het Stappenplan: van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Cambridge Weight Plan maaltijden

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:
  1.   Shakes
  2.   Soepen
  3.   Repen
  4.   Pappen
  5.   Warme maaltijden
  6.   Smoothies
  7.   Extra’s

Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar via jouw eigen Cambridge Weight Plan consulent en dus niet in de winkel of via internet te koop. De prijs per product is vanaf € 2,55. Tijdens het afvallen is de begeleiding door een van onze consulenten gratis.

Afvallen is iets heel persoonlijks, u zult het zelf moeten willen en doen,

maar als u er nu echt klaar voor bent en openstaat voor de ondersteuning die wij u geven vanuit onze kennis en persoonlijke ervaring met dit dieet aangevuld met onze passie voor het begeleiden van mensen bij het afvallen, gaat het ook voor u nu WEL lukken !

Graag nodigen wij u hiermee uit voor een geheel vrijblijvende uitleg van het programma en de mogelijkheden ervan, pas daarna kunt u voor uzelf echt goed besluiten of het Cambridge en Meer4You u hierbij mogen helpen.

Een kort kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten is gratis wat u ook besluit, een volledig intake gesprek kost éénmalig € 25.00 euro.
De kosten per week aan maaltijdvervangers variëren afhankelijk van het programma wat je volgt van € 35,60 tot maximaal € 70,00 voor het meest uitgebreide programma.

 
Onze openingstijden zijn: maandag 09.00 tot 20.00 uur - dinsdag 09.00 tot 18.00 uur - woensdag 09:00 tot 20:00 uur - donderdag 09.00 tot 13.00 uur.