CALLOWFIT vis recepten

In deze recepten wordt een Callowfit product gebruikt.

Makkelijk en snel!

De sauzen van CALLOWFIT® hebben een stevige en romige consistentie en zijn geschikt voor elke maaltijd of gewoon om te dippen.
Met 1-5 calorieën per portie maak je van iedere maaltijd een gezond feestje!
Elke dag lekker eten met man/vrouw en kinderen en toch binnen korte tijd 10kg verliezen.
Dat kan met de recepten die passen binnen het supplementen dieet.
Van een lekkere snelle maaltijd tot heerlijke bakrecepten.

Tonijn Salade

INGREDIENTEN

  • – VELDSLA⠀
  • – GEMENGDE SLA ⠀
  • – 1 PUNT PAPRIKA ⠀
  • – 100 GRAM KOMKOMMER ⠀
  • – 50 GRAM CHERRY TOMAAT⠀
  • – 1 PUNT PAPRIKA ⠀
  • – AUGURKJES ⠀
  • – ZILVERUI / RODE UI ⠀
  • – 100 GRAM TONIJN OP WATER BASIS⠀
  • – FANCY GARLIC SAUS
  • BEREIDEN: 10 MINUTEN
  • PERSONEN: 1

1. Snijd de groenten fijn.⠀
2. Spoel de tonijn af en knijp deze uit.⠀
3. Meng alles op het bord en maak af met de fancy garlic saus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salade zeevruchten cocktail

INGREDIENTEN

  • – HANDJE VELDSLA⠀
  • – 50 GRAM IJSBERGSLA⠀
  • – 100 GRAM KOMKOMMER⠀
  • – 100 GRAM TOMAATJES⠀
  • – 50 GRAM AUGURKJES⠀
  • – 1 PUNT PAPRIKA ROOD⠀
  • – 150 GRAM ZEEVRUCHTEN COCKTAIL ⠀
  • – FANCY GARLIC SAUS⠀
  • – RODE UI⠀
  • VOORBEREIDEN: 5 MINUTEN
  • BEREIDEN: 5 MINUTEN
  • PERSONEN: 1

1. Snijdt alle groentes fijn ⠀
2. Meng de groentes met de sla ⠀
3. Verdeel de vis over de salade⠀
4. Maak af met de saus van Callowfit⠀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoete aardappel en pangasiusfilet

INGREDIENTEN

  • – 200 GRAM ZOETE AARDAPPEL⠀
  • – 200 GRAM BROCCOLI⠀
  • – 2 GROTE TOMATEN ⠀
  • – 1 KLEINE UI ⠀
  • – 1 PANGASIUSFILET⠀
  • – GARLIC SAUS
  • VOORBEREIDEN: 5 MINUTEN
  • BEREIDEN: 15 MINUTEN
  • PERSONEN: 1

1. Bereid de zoete aardappel in de airfryer met bijv. paprika kruiden en wat zout en peper⠀
2. Kook de broccoli gaar⠀
3. Wok de broccoli in een pan met de ui en de tomaat ⠀
4. Bak de pangasiusfilet gaar in een pan ⠀
5. Leg alles op een bord en maak af met de saus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garnalensalade met koriander en limoen

INGREDIENTEN

  • GEMENGDE SALADE
  • 400 GRAM GARNALEN
  • 2 AVOCADO’S
  • 200 GRAM KLEURRIJKE TOMATEN
  • 2 SJALOTTEN
  • 1/2 BOS KORIANDER
  • 2 LIMOENEN
  • 1000 Island saus
  • BEREIDEN: 15 MINUTEN
  • PERSONEN: 4

Kook of wok de garnalen.
Was de sla en snijdt in kleine stukjes samen met de avocado’s en tomaten. Rasp de limoenen en snij de sjalotten in dunne plakjes.
Hak de koriander fijn, mix alle ingrediënten in een grote kom en schik ze met de 1000 island dressing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Courgette spaghetti Toscaanse stijl

INGREDIENTEN

  • 4 COURGETTES
  • 300G GARNALEN
  • 100G WALNOTEN
  • 100G ZWARTE OLIJVEN (ONTPIT)
  • 70G PARMEZAANSE KAAS
  • 3 CHILI PEPERS
  • 1 BOSJE BASILICUM
  • 2 EETLEPELS OLIJFOLIE
  • 8 EL TASTY TOSCANA CALLOWFIT SAUS
  • ZOUT EN PEPER
  • BEREIDEN: 25 MINUTEN
  • PERSONEN: 4

Snijdt de courgette in reepjes met een spiraalvormige snijder, een strooksnijder of anders met een mes. Hak de walnoten fijn met een mes.
Snijdt de pepers in ringen en de helft van de olijven in.
Doe de olijfolie in een pan en bak de garnalen, walnoten, olijven en chili pepers ongeveer 3 minuten.
Voeg de courgettenoedels toe aan de pan en roer ongeveer een minuut, haal dan de pan van het vuur, voeg de Tasty Toscana-saus toe en meng goed.
Hak de basilicum grof, snijdt de parmezaanse kaas en voeg deze toe aan de courgette pasta, breng op smaak met zout en peper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Low carb pizza en rucola

INGREDIENTEN

  • 200G HÜTTENKÄSE
  • 1 BLIK TONIJN
  • 3 EETLEPELS MAGERE GERASPTE KAAS
  • 250G TOMATEN
  • 1 PEPER
  • 1 UI
  • 2 EIEREN
  • OREGANO, ZOUT EN PEPER
  • VERSE RUCOLA
  • Sweet chili saus
  • BEREIDEN: 20 MINUTEN
  • PERSONEN: 4

Verwarm de oven voor op 180 °C en leg bakpapier op de plaat.
Snijdt de paprika en de ui in reepjes.
Meng de tonijn, kwark en eieren met zout/peper en spreid ze uit op de bakplaat met een lepel. Bak ongeveer 30 minuten totdat de bodem lichtbruin is.
Haal het deeg uit de oven en bestrooi de bodem met tomaten, ui en de paprika.
Bak dit geheel nog eens 10 minuten in de oven en verdeel de geraspte kaas een paar minuten voor het einde gelijkmatig over de pizza.
Als de pizza klaar is voeg je oregano, verse rucola en Sweet chili saus toe als topping.

Tip: Beleg de pizza met verse kerstomaatjes, cantharellen of kleine champignons. Voor vleesliefhebbers raden we een gerookte pittige ham aan, bijvoorbeeld: Serano om als een topping te gebruiken. Of in plaats van tonijn in het deeg, gerookte zalm (plakjes) als een topping.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonijn toast

INGREDIENTEN

  • 2 SNEETJES BRUIN BROOD (GEROOSTERD)
  • 1 BLIK TONIJN OP ZONNEBLOEM OLIE (UITGELEKT)
  • KAPPERTJES
  • OLIJVEN
  • 1000 ISLAND DRESSING
  • BEREIDEN: 5 MINUTEN
  • PERSONEN: 1

Rooster het brood en laat het even afkoelen.
Verdeel de tonijn over de boterhammen en doe hier bovenop de olijven en kappertjes.
Maak deze snelle en heerlijke maaltijd af met de 1000 Island dressing!

 

 

 

 

 

 

 

 

Salade met garnaaltjes

INGREDIENTEN

  • – IJSBERGSLA⠀
  • – CHERRY TOMATEN⠀
  • – 1 PUNTPAPRIKA⠀
  • – 50 GRAM AUGURK⠀
  • – ZILVERUITJES (OPTIONEEL) ⠀
  • – 125 GRAM KLEINE ROZE GARNALEN⠀
  • – TOPPING VAN 1000 ISLAND DRESSING

BEREIDEN: 10 MINUTEN

1. Snijd alle groenten fijn ⠀
2. Meng de groenten met de sla ⠀
3. Meng de roze garnalen door de sla ⠀
4. Topping van 1000 island dressing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gesmolten wrap tonijn

INGREDIENTEN

  • – 1 VOLKOREN WRAP 42 GRAM ⠀
  • – 1 BLIKJE TONIJN OP WATER BASIS ⠀
  • – 1/2 PUNT PAPRIKA ⠀
  • – CHERRY TOMAATJES ⠀
  • – RODE UI⠀
  • – VELDSLA ⠀
  • – AUGURK ⠀
  • – 1000 ISLAND SAUS
  • – 1 PLAK KAAS 30 +⠀

1. Leg de wrap klaar op een bord.⠀
2. Spoel de tonijn even af met water (zoutgehalte iets verlagen) en knijp het water eruit.⠀
3. Leg de tonijn op de wrap en snijdt de groenten fijn.⠀
4. Meng de tonijn met rode ui, paprika en Cherry tomaatjes⠀
5. Leg een plak kaas er bovenop en maak de wrap dicht.⠀
6. Leg de wrap in een grill ijzer.⠀
7. Wacht tot de wrap klaar is.⠀
8. Leg de veldsla erop en doe de saus er overheen.